Botox i Växjö

Ett naturligt förekommande protein, som finns i flera olika former. De mest kända är Botox med syskonet Vistabel, Dysport och syskonet Azzalure samt Xeomin.

Behandling med Botox i Växjö

Vid behandlingen injiceras en ytterst liten mängd i de muskler som gör att rynkorna syns när du till exempel rynkar pannan. Injektionerna medför att nervsignalerna tillfälligt inte når muskeln, vilket gör att den slappnar av och huden slätas ut.

En genomsnittlig behandling tar bara tio minuter och de flesta kan genast återgå till normala aktiviteter. I den mån biverkningar förekommer, så är det milda eller måttliga. Till exempel kan det tillfälligt uppstå ett svagt blåmärke på injektionsstället och vid injektion i pannan kan du uppleva en viss stramhetskänsla.

Effekten varar i upp till fyra till sex månader och om behandlingen upprepas kan resultatet förlängas. De vanligaste behandlingsområdena för Botox, Azzalure är pannrynkor, glabellarynkor (den så kallade bekymmersrynkan mellan ögonen) samt rynkor i ögonens utkanter. Men också migrän, handsvett och armsvett kan behandlas med botulinumtoxin.

Vanliga frågor om Botox i Växjö

Använder ni Botox för att behandla migrän?

Använder ni Botox för att behandla tandgnissling?

Prislista

  • Kråksparkar2000 kr
  • Glabella och panna3500 kr
  • Glabella , kråksparkar och panna4500 kr

Relaterade frågor

Liknande behandlingar