Fraxium

Fraxium är en lasermaskin som kan användas för hudföryngring, huduppstramning, minskning av rynkor och ytliga blodkärl, jämna ut hudtonen och behandling av ärr och hudbristningar. Behandlingen ger minimal smärta, har kort behandlingstid och kräver kort återhämtningstid.

Fraxium 1550 Fusion – en fraktionerad laser

Det betyder att laserstrålar gör mikroskopiska kanaler i huden. Det yttersta lagret av huden behålls oskadat vilket ger mindre skada och snabbare återhämtning. Runt de kanaler som skapas av laserstrålarna är huden frisk och opåverkad vilket gör att kroppen triggar igång en läkningsprocess på ett naturligt sätt.

Detta medför att man startar en nybildning av kollagen. Detta ger en nybildning av huden, en hudföryngring. Huden blir fräschare vilket innebär att den blir bättre i kvalité, jämnare i färgen, får minskade ytliga blodkärl och mindre porer.

Metoden fungerar bra på akneärr och kirurgiska ärr samt hudbristningar.

Behandlingen upprepas med fyra till sex veckors mellanrum beroende på vad det är man behandlar och viken hudkvalité man har. Vi anpassar alltid behandlingen till dina behov och förutsättningar. 3-8 behandlingar rekommenderas.

Efter behandlingen

Efter behandlingen uppträder en rodnad och man upplever en känsla som vid solbränna. Denna känsla varar i några timmar till ett dygn och är en naturlig del av behandlingen. Du kan arbeta dagen efter.

Rikligt med fuktgivande kräm rekommenderas första dagen. Ingen make up eller rakning är tillåten första dagen.

Prislista

  • Ansikte2995 kr
  • Hals1995 kr
  • Dekolletage1995 kr
  • Mindre område995 kr
  • Ansikte, hals och dekolletage3995 kr
  • Boka flera behandlingar och få 20% rabatt!

Relaterade frågor

Liknande behandlingar