Håravfall

Så kallad PRP-behandling med tillväxthormoner från det egna blodet har framgångsrikt börjat användas för att öka hårväxten. PRP-behandlingar har länge använts inom andra medicinska områden som till exempel vid idrottsskador för att snabbt reparera muskelbristningar eller sendrag.

PRP är en koncentrerad substans av trombocyter, eller blodplättar, som genom centrifugering har separerats från resten av blodet. Blodplättarna innehåller tillväxthormoner som skapar nya friska celler, bildar nya blodkärl och påskyndar sårläkning. Forskning har visat att den koncentrerade massan av trombocyter främjar god hårväxt för tunnhåriga. Man kan förenklat förklara det som att PRP motsvarar gödsel i rabatterna, man injicerar från det egna blodet direkt i huden för att få bättre och snabbare läkning och tillväxt.

Vad för typer av håravfall kan behandlas?

PRP kan användas som behandling mot de flesta typer av håravfall. Då PRP stimulerar den naturliga hårväxten, med kroppens egna material, så fungerar metoden effektivt mot såväl ärftligt (genetiskt) håravfall som Alopecia Areata (fläckvis håravfall).

Några vanliga behandlingsområden är hårlinjen, vikarna, hjässan, eller för att förbättra generellt uttunnade områden.

Hur går behandlingen till?

För bästa resultat rekommenderas tre behandlingar. Varje behandling tar 45-60 minuter, och utförs med fyra veckors mellanrum.

Resultatet

Fullt resultat visar sig oftast inom 4-6 månader. Då PRP metoden är helt naturlig så är det kroppen själv som ”reparerar” sig och ger det goda resultatet. Detta händer inte över en natt utan sker i en lång process.

Det går utmärkt att kombinera PRP med andra metoder eller läkemedel mot håravfall. Denna kombinationen ger ofta mycket goda resultat.

Vacker och slät hy – helt naturligt

PRP är en helt naturlig väg till vacker och slät hy. Inga främmande material eller ämnen används, och det finns inga biverkningar eller återhämtning. Man använder kroppens egna byggstenar för att nå hållbara och extremt goda resultat.

Behandlingar med PRP ökar den naturliga mängden kollagen i huden, den substans som gör huden ung och spänstig. PRP är helt enkelt en riskfri och oerhört effektiv metod för att hålla din hud vacker och ungdomlig.

Reparera skadad hud

PRP är en extremt effektivt metod för att reparera skadad hud. Minska rynkorna i pannan, ta bort ojämnheter i huden, eller minska kraftiga hudrynkor i dekolletage.

Även ärrbildning och bristningar i huden är två problemområden där PRP är en beprövad metod som hjälper dig att återfå en fin och slät hy.
Allt på helt naturlig väg, låt din hud reparera sig själv genom att generera nya celler.

Hur vi behandlar din hud med PRP

För bästa resultat rekommenderas tre behandlingar. Varje behandling tar 45-60 minuter, och utförs var fjärde vecka. PRP bygger på att man tar ett mindre blodprov som bearbetas och sedan används för att behandla ett problemområde.

Fullt resultat visar sig oftast inom 4-6 månader. Då PRP metoden är helt naturlig så är det kroppen själv som reparerar sig och ger det goda resultatet, detta händer inte över en natt.

Prislista

  • 1 st behandling4000 kr
  • 3 st behandlingar10000 kr

Relaterade frågor

Liknande behandlingar